beoordeeld met een 9.0

Het merk
GlowXX is fris & organic. Hun spraytan vloeistof is ontwikkeld met enkel hoogwaardige ingrediënten waaronder de hoogste kwaliteit DHA. Er zijn verder geen onnodige toevoegingen aan deze bruiningsproducten gedaan.

 


Het product
De producten van GlowXX zijn geschikt voor ieder huidtype en vrij van parabenen, parfum, erythrulose, aloë vera of alcohol. Daarbij ben je ervan verzekerd dat er niets met dierproeven is gedaan bij de ontwikkeling van GlowXX. Hiernaast hebben de GlowXX lotions een anti-aging werking en hydrateren de huid. Zo krijgt je huid niet enkel een gezond bruin kleurtje maar wordt ook nog eens fijn verzorgd! 

Wil je leren om zelf thuis een mooi kleurtje aan te brengen, eventueel gecombineerd met een eigen spraytan salon te starten?

Direct een mooi kleurtje, een prachtig natuurlijk resultaat en een tan die tot wel 7 dagen blijft zitten zijn zoal wat voordelen van een GlowXX behandeling die aan je klanten kan bieden. Ideaal dus als je op zoek bent naar een uitbreiding voor je schoonheidssalon, zonnestudio, kapsalon, sportschool of spa.

Ook als je wil leren hoe je voor jezelf thuis een mooi natuurlijk kleurtje wilt aanbrengen, biedt GlowXX spraytan hier een training en de juiste producten voor aan.

    

Eigen spraytan salon?
GlowXX begeleidt ook je salon als je van start wil gaan met spraytanning. Zowel de beginners alsook de meer ervaren spraytanners kunnen met de gebruiksvriendelijke en professionele producten van GlowXX aan de slag. Met de juiste motivatie en instelling kan vrijwel iedereen beginnen met het geven van spraytan behandelingen.

Verschillende manieren van ondersteuning
Naast de training en cursus die ze aanbieden, geven ze desgewenst ook ondersteuning in bedrijfsvoering en reclame om zelf snel je eigen klantenbestand op te bouwen. Zo bieden ze zelfs een website aan voor slechts 299 euro waardoor je gegarandeerd zelf snel klanten via o.a. Google zal ontvangen.

Bekijk hier de website van GlowXX of ga via deze pagina naar de training / cursus pagina

Spraytan merk van de maand
Alle spraytan salon in Nederland en België Bekijk alle salons in Nederland en België
Cursus spraytan salon Trainingen

Airbrush spraytanning

Zelf een spraytan salon beginnen

Alle zelftanning webshops Een overzicht van alle zelftanning webshops
Een ogenblik geduld...