beoordeeld met een 9.0

Spray Tan .net

Over ons

Wij zijn 'Spray Tan .net' en op deze website kun je het laatste nieuws vinden wat betreft de spraytan behandelingen. Of je nu op zoek bent naar onafhankelijke informatie rondom het beste merk spraytan, je een airbrush tan-salon in de buurt zoekt of misschien zelfs van plan bent om zelf een spraytan studio te starten en een begeleider in de vorm van een cursus en opleiding zoekt; je bent bij Spray-Tan.net aan het juiste adres! 

Aanleiding

Toen de initiatiefnemers achter Spray-Tan .net eenmaal in aanraking kwamen met 'de spraytan behandeling,' waren ze na de 1ste behandeling al meteen verkocht. Met een klein kwartiertje "inspanning" een mooie bruine tint op het moment dat je het beste uitkomt. Geen uren meer onder de zonnebank liggen of bakken in de zon & dat ook nog eens zonder de schadelijke gevolgen van UV-straling. 

Wij geloven in dit slimme alternatief voor de zon. Omdat het, in tegenstelling tot zonnen, goed is voor je huid. Uiteraard is zonlichtvan groot belang voor ons, maar UV-straling kan ook veel schade aanrichten. Je goed voelen wordt vaak ontleend aan uiterlijke factoren zoals leuke kleding en een mooie huid ( tint ). Door je bruine, gezonde teint te verkrijgen middels spray tanning, voorkom je dat je huid wordt blootgesteld aan de schadelijk effecten van de zon of de zonnebank.

Dus als je je goed voelt bij een mooie huidtint, kies dan voor een veilige manier van bruin worden en voorkom schadelijke UV-straling.

Vragen of suggesties?

Heb je nog vragen over dit blog? Of heb je een leuke tip? Laat het ons dan weten via de contactpagina of stuur een emailtje en wie weet verschijnt jouw tip op onze de website.

Spraytan merk van de maand
Alle spraytan salon in Nederland en België Bekijk alle salons in Nederland en België
Cursus spraytan salon Trainingen

Airbrush spraytanning

Zelf een spraytan salon beginnen

Alle zelftanning webshops Een overzicht van alle zelftanning webshops
Een ogenblik geduld...